- Lørdag: Påskekaffebord = ingen aftensmad
- Søndag: Poulet au Yaourt = kylling i yoghurt
- Mandag: Boulettes chorizo bacon et dattes = Kødboller med chorizo og dadler pakket ind i bacon og bagt/kogt i tomatsauce. Serveres med et godt brød. (og lidt humus og grønsagssticks)
- Tirsdag: Hvid fisk på bund af broccoli
- Onsdag: Chou farci - Kålblade med fyld af lam, ris, krydderier og persille.
- Torsdag: Pasta med kødsauce - drengene er til fodbold og har brug for energi.
- Fredag: Pizza
I september 2010 købte jeg ELLE à table i Charles de Gaulle lufthavnen. Da jeg kom hjem, lagde jeg bladet hen i den store stak af madblade der pryder mit stuegulv og glemte alt om det. Lige indtil i går....
Til denne uges madplan har jeg hente fransk inspiration fra blad No 72
Ingen kommentarer:
Send en kommentar